Duyurular RSS

• Duyuru Yok

Bilimsel Etkinlikler

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sadettin PAKSOY Erasmus+ Mobility Agreement Staff Mobility For Teaching" kapsamında 24-26 Nisan 2019 tarihleri arasında Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da bulunan New Bulgarian University'de Yüksek Lisans, Doktora öğrencilerine ve Öğretim Elemanlarına Türkiye'nin ekonomik sosyal ve siyasal yapısı hakkında seminer vermiştir. Ayrıca Turizm Fakültesi öğrencilerine Türkiye'nin turizm potansiyeli hakkında sunum yapmış ve Türkiye'nin turizm değerlerini anlatan video gösterimi yapmıştır. Ayrıca Bulgaristan Türklerinin önde gelen simalarından Prof. Dr. İsmail Canbazov ile görüşmüştür.

Son Güncelleme: 2019-05-08 11:37:40

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024